Pohja:
3munaa
1.5dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
0.5dl perunajauhoja
0.5dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
-Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi seokseen. Paista 175 asteisessa uunissa n. 30min. Leikkaa pohja kahteen osaan, kostuta pohjapalat ja täytä.
Suklaavaahto:
2.5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250g sulaa suklaata jäähdytettynä
200g vaniljatuorejuustoa (keiju)
Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä. Vatkaa vaniljavaahto kuohkeaksi. Lisää sula suklaa tuorejuustoon ja nostele lopuksi vaniljavaahto sekaan. Laita osa suklaavaahdosta kakun väliin ja suurin osa kakun kuorrutteeksi
Täyte:
1.5dl maitoa kostutukseen
2dl mustikoita ja vadelmia survottuna
+suklaavaahtoa
Koristelu:
Suklaarusinoita, suklaata
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti