sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kevyt kaura-mustikkapiirakka

Kesä lähenee ja reseptit kevenee. Tässä ohjeessa korvasin rasvan rahkalla ja vehnäjauhot kauraleseillä.

Pohja:
1purkki rahkaa
2munaa
0.5dl sokeria
2.5dl kauraleseitä
-Sekoita ja sivele lusikalla voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (myös reunoille). esipaista pohjaa n.10min. uunin lämmetessä 200asteeseen.

Päälle:
5dl mustikoita
1kermaviili
1muna
0.5dl sokeria
1tl vaniljasokeria
-Levitä mustikat pohjan päälle. sekoita kermaviiliin muna ja sokerit. levitä kermaviili seos. Paista n.30min

(+muruseos: piirakan päälle voi tehdä kaurahiutaleista, sokerista ja rahkasta muruseosta koristeeksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti