torstai 1. maaliskuuta 2012

After eight-suklaat

 
n.50kpl
0,5 tölkillistä kondensoitua maitoa
                                                    n. 6 dl tomusokeria
                                                    1 rkl piparminttuaromia
                                                    200 g tummaa tai maitosuklaata

Sekoita kondensoituun maitoon tomusokeri sähkövatkaimella vatkatena. Lisää piparminttuaromi. Laita hetkeksi kylmään. Pyörittele taikinasta leivinpaperille palloja ja litistä ne ohueksi. Jos taikina tarttuu lisää hieman tomusokeria. Laita pakkaseen. Sulata suklaa ja kasta kohmettuneet minttunapit suklaassa haarukan avulla. (ps. suklaassa kastaminen vie paljon aikaa. Ohjeesta jää yli puoli purkkia kondensoitua maitoa jonka voi kätevästi käyttää hieman vähemmän makeaan banoffeehen)

täältä löytyy myös tarkempia ohjeita kuvineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti