sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sipuli-parsakaali-piirakka


Pohja:
150g pehmeää voita
3dl vehnäjauhoja
3rkl kylmää vettä
-Sekoita pehmeään voihin jauhot ja kylmä vesi. Taputtele piirakkavuoa pohjalle ja reunoille

Täyte:
5 sipulia
400g tuoretta parsakaalia
0.5dl siirappia
100g fetaa
2dl pippurimaustettua ruokakermaa
1dl kermaviiliä
3 munaa
1tl suolaa
3tl paprikajauhetta















-Pilko sipulit ja kuulota ne öljyssä pannulla. Lisää pilkotut parsat ja anna hautua miedolla lämmöllä n.20min. Lisää sekaan siirappi. Kaada täyte piirakkapohjan päälle.Ripottele fetapalat päälle.
-Sekoita kermaviili, ruokakerma, munat ja mausteet keskenään. Lisää piirakan päälle.
-Paista 175 astetta n.40min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti