perjantai 27. tammikuuta 2012

After Eight cheesecake


Pohjana minttu-mutakakku:
70g tummaa suklaata
70g voita
2munaa
1dl sokeria
1dl jauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl minttuaromia

-sulata kattilassa voi ja suklaa, vaahdota munat ja sokeri ja sekoita sula suklaaseos ja jauhot joukkoon. Paista irtopohjavuoassa max 10min. 200asteessa.

After eight mousse:
200g mascarponejuustoa
4 dl flora vispiä
2 valkuista vaahdotettuna
n.0.5dl sokeria
1tl minttuaromia (myydään mm.stocmannilla)
pieni pisara vihreää elintarvikeväriä
100g after eight suklaata
4 liivatelehteä

1. Vaahdota valkuiset ja lisää joukkoon sokeri.
2. Vaahdota myös vispikerma ja lisää valkuaisvaahto kermaan
3. Sekoita joukkoon mascarponejuusto, väriaine, minttuaromi ja n.50-100g rouhittua/sulatettuja after eightejä. 4. Kiehauta tilkka vettä ja lisää veteen kylmässä vedessä lionneet liivatelehdet. Sekoita liivateseos vaahtoon. 5. Kaada seos pohjan päälleja koristele

Koristeluun:
-vihreitä ranskanpastilleja
-200-250g after eightejä kakun reunoille ja päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti