sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Appelsiinituorejuustokakku

Helppo ja nopea gluteiiniton juustokakku riisisuklaapohjalla
  
Täyte:
 2,5dl kevytvispiä vaahdotettuna
200g appelsiinituorejuustoa
200g rahkaa
0,5dl sokeria
50g tummaa suklaata rouhittuna
0,5 dl mehua/likööriä liivatteille
3liivatelehteä

Pohja:
50g tummaa suklaata
(1dl hasselpähkinäjauhetta)
25g kookosrasvaa
n.4-5dl riisimuroja

Täyte: Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää lopuksi kuumaan mehuun liotetut liivatelehdet
Pohja: Sulata suklaa ja kookosrasva mikrossa ja lisää hasselpähkinäjauhe ja riisimurot. Taputtele pohja leivinpaperoituun irtopohjavuokaan ja kaada täyte päälle.
Koristelu: Tummasuklaa, hasselpähkinärouhe ja suklaakoristerae

1 kommentti:

  1. Oi, nam! ♥ Onpa tosi hauska idea tehdä kakkupohja riisisuklaasta! :)

    VastaaPoista