tiistai 12. lokakuuta 2010

Digestive-suklaahyydykekakku


Pohja ja välikerros:
15digestiveä muruina
75g margariinia sulatettuna

Täyte:
1prk flora vispiä
250g rahkaa
200g tuorejuustoa
2rkl vaniljakreemijauhetta
2tl vaniliinisokeria
 2 valkuaista
1dl sokeria
150g maraboun digestivesuklaata
0.5dl sitruunamehua
3 liivatelehteä

-Vaahdota vispikerma ja lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, vaniljakreemijauhe sekä keksisuklaa murusina. Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Liota lopuksi kylmässä vedessä olleet liivatelehdet kiehuvaan sitruunamehuun ja lisää liivateseos taikinaan.

Kaada puolet taikinasta tuorekelmulla vuorattuun kulhoon ja lisää kerros voi-keksiseosta. Kaada loput täytteestä astiaan ja kanneksi taas yksi kerros keksiseosta. Laita hyytymään pakkaseen vähintään pariksi tunniksi, jonka jälkeen kumoa kakku tarjoiluastialle ja ota kelmu pois ympäriltä. (Kuorruta kakku sulan suklaan ja margariinin seoksella ja esim. marsipaaniruusulla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti