sunnuntai 22. elokuuta 2010

Helpot juustosarvet



Taikina (16 pientä sarvea):
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2dl juustoraastetta (tai raejuustoa)
1dl öljyä
1prk kermaviiliä (tai 1prk rahkaa)
+sisälle ja päälle 1dl juustoraastetta

-Sekoita kaikki aineet yhteen ja jaa taikina kahtia. Kauli pyöreä ympyrä ja jaa se veitsellä kahdeksaan osaan. Laita kuhunkin siivuun juustoraastetta ja kääri rullalle. Voitele kananmunalla. Paista 200 asteessa n.10-15min. Lisää juustoraastetta sarvien päälle vasta paistamisen puolessa välissä, jotta juusto ei palaisi.

PS. Hieman terveellisempi ja proteiinipitoisempi vaihtoehto on korvata kermaviili rahkalla ja juusto raejuustolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti