sunnuntai 22. elokuuta 2010
Helpot juustosarvet
Taikina (16 pientä sarvea):
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2dl juustoraastetta (tai raejuustoa)
1dl öljyä
1prk kermaviiliä (tai 1prk rahkaa)
+sisälle ja päälle 1dl juustoraastetta
-Sekoita kaikki aineet yhteen ja jaa taikina kahtia. Kauli pyöreä ympyrä ja jaa se veitsellä kahdeksaan osaan. Laita kuhunkin siivuun juustoraastetta ja kääri rullalle. Voitele kananmunalla. Paista 200 asteessa n.10-15min. Lisää juustoraastetta sarvien päälle vasta paistamisen puolessa välissä, jotta juusto ei palaisi.
PS. Hieman terveellisempi ja proteiinipitoisempi vaihtoehto on korvata kermaviili rahkalla ja juusto raejuustolla!
Tunnisteet:
juustosarvet
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti