Tässä helppo gluteiiniton ja ilman liivatetta syntynyt malja-juustokakku:
Pohja ja päällynen:
200g pähkinänougat suklaata
100g margariinia
n.5-6dl riisimuroja
(+2rkl tummaa kaakaojauhetta väriä lisäämään)
-Sulata rasva kattilassa ja lisää joukkoon suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää murot.
Välitäyte:
400g mansikoita survottuna
1prk rahkaa
200g tuorejuustoa
2.5dl flora vispiä vaahdotettuna
0.5 dl metsämansikkajugurttia
5rkl vaniljakreemijauhetta
1dl sokeria
150g wienernougat crushia
+200g mansikoita reunojen koristeluun
- Survo mansikat ja lisää niiden joukkoon rahka, tuorejuusto, jugurtti, wienernougat, sokeri ja kreemijauhe. Vaahdota kerma ja nostele se seokseen.
-Painele puolet suklaariisistä kulhon pohjalle ja koristele kulhon reunat ohuilla mansikkaviipaleilla. Lisää kulhoon mansikkavaahto ja asettele päälle loput suklaariisistä. Laita jääkaappiin tai pakkaseen hyytymään ja tarjoile kakku kylmänä.
torstai 15. heinäkuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Heips! :) Joku oli Googlen kautta löytänyt "juustokakku mau" -hakusanoilla mun blogiini, jota uteliaisuuttani sitten lähdin jäljittämään ja päädyin tänne :D Ja voi, miten ihania herkkuja täältä löytyikään!
VastaaPoistaPalaan varmasti toistekin tänne ihastelemaan ja saatanpa joutua jotakin näistä ihanista resepteistä kokeilemaankin :)
Ihan törkeän hyvän näköistä!! Nappaan ohjeen mukaani =o)
VastaaPoista