torstai 29. heinäkuuta 2010

Wienernougat- juustokakku




Pohja:
10-15 suklaahippukeksiä murskattuna
75g sulaa margariinia
 -Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle

Täyteosa:
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g rahkaa
4 dl vispikermaa vaahdotettuna
1pss wiener nougat crushia
1dl sokeria
1dl limemehutiivistettä
4 liivatelehteä

Sekoita aineet keskenään. Liota kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet kuumaan limemehuun ja sekoita muuhun seokseen. Laita irtopohjavuokaan. Kannattaa vuorata myös vuoan reunat leivinpaperilla jos haluaa siistin reunan.Hyydytä jääkaapissa väh. 2h

Kuorrutus:
200g kermakaramellejä
0,7 dl kermaa
+ toffifeetä tai wiener nougata koristeluun
Kiehauta kerma ja liota siihen kermakarkit pilkottuina. Pidä lämpöisellä levyllä kunnes seos on tasaista. Laita kuorrutus kakun päälle ja laita kakku jääkaappiin tai pakkaseen hyytymään väh. 4h. (Kakku on todella makea, joten siitä riittää useammallekin herkuttelijalle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti