maanantai 26. huhtikuuta 2010

Mansikka-Geishahyydykekakku


Pohja:
digestivejä+sulaa voita

Hyydyke:
2.5dl flora vispiä
250g rahkaa
3rkl vaniljakreemijauhetta
3rkl sokeria
2dl mansikoita survottuna
100g geishalevy
2liivatelehteä
+koristeluun suklaata

-Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan rahka. mausta sokerilla ja vaniljakreemijauheella.
-Ota puolet seoksesta erilleen ja lisää tähän survotut mansikat.
-Sulata geishalevy varovasti mikrossa ja lisää sulaneen suklaan joukkoon toinen osa vaahtoseoksesta. (Älä siis sekoita sulaa suklaata vaahtoon, sillä suklaa menee näin kokkareiseksi vaahtoon. Vaahto pitää laittaa suklaan sekaan)
-Liota liivatteet pieneen määrään kiehuvaa vettä ja laita seos puoliksi molempiin vaahtoihin.
-Lado vaahdot päällekkäin irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ja hyydytä väh. 4h jääkaapissa

2 kommenttia:

  1. tehään äitienpäivä kakkua viikonloppuna :) Kait sulla on mansikoita vielä, multa loppu jo

    VastaaPoista