Ainekset:
n. 100g tummaa suklaata (block-suklaasta saa nätin pinnan temperoimatta suklaata)
50g maito/valkoista suklaata
4 digestivekeksiä
Sulata tumma suklaa mikrossa ja levitä sulaa suklaata muffinssi vuoan reunoille. Jätä osa suklaasta renkaiden pohjaksi. Laita vuoka jääkaappiin kohmettumaan.Murskaa digestivet pieniksi muruiksi ja sulata maito/valkoinen suklaa. Sekoita murut sulaan suklaaseen. Ota vuoka kaapista ja laita täyte tummalla suklaalla reunustettuihin vuokiin ja taas hetkeksi pakkaseen tai jääkaappiin. Käytä loppu sulatettu tummasuklaa suklaarenkaiden pohjiin (peitä keksisuklaa täysin). Kohmeta n. 30 min jääkaapissa ja irrota tämän jälkeen varovasti vuoista. Kuvan suklaarenkaiden pinnasta tuli vähän sottaisen näköinen kun en jaksanut kohmettaa suklaita tarpeeksi kauan ennenkuin irrotin ne vuoista.
Kuvassa vielä silikonivuoka, jolla nämä tein:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti