sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Amaretto suklaakakku


Pohja:
vaalea ja tumma kääretorttupohja. (Puolita pohjat ja kasaa kakkuun vuorotelleen vaaleaa ja tummaa pohjaa)

Kostutus:
1.5dl kahvia
0,5dl amarettolikööriä
-sekoita keskenään ja kostuta jokainen kerros

Suklaavaahtotäyte:
1prk flora vispiä
0.5dl sokeria
1prk mansikkajugurttia
100g rahkaa
150g tummaa suklaata sulatettuna
1rkl amarettoa
-Vaahdota kerma ja lisää sokeri,jugurtti ja rahka. Sulata tumma suklaa varovasti mikrossa ja lisää suklaan sekaan vaahtoseosta pienissä erissä. Lisää lopuksi amaretto. Laita täytettä ohut kerros jokaiseen väliin ja sivele vielä lopuksi kakun päälle kerros täytettä.

Kaakaokreemi kuorrutus:
125 g margariinia
4 dl tomusokeria
1 rkl vettä
0.5dl  kaakaojauhetta
-Sekoita pehmeään rasvaan kaakaojauhe, tomusokeri ja vesi. Laita kreemi pursotuspussiin ja pursota lehtityllalla kakun pinta ja reunat. Koristele ranskanpastilleilla ja lopuksi suklaakoristein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti