perjantai 22. heinäkuuta 2011

MansikkaSuklaa-Pavlova


Pohja:
4 munan valkuaista
2dl sokeria
1rkl kaakaojauhetta
2rkl perunajauhoja

-Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeria pikkuhiljaa kokoajan sekoittaen. Lisää siivilän läpi joukkoon jauhot. Levitä 2/3osaa vaahtosta ympyräksi leivinpaperille ja pursota lopusta reunat. Paista 125 asteessa väh.1.5h pohjan paksuudesta riippuen. (Jätä uuniin vielä jälkilämmöille)

Suklaamousse:
4dl kermaa vaahdotettuna
2dl mansikkajugurttia
50g kaakaohalvaa (tai ranskanpastilleja murskattuna)
150g sulatettua tummaa suklaata
2rkl sokeria
 -Vaahdota kerma ja lisää siihen muut aineet. Levitä täyte pohjan päälle vasta ennen tarjoilua jotta marenki ei pehmene.

Päälle: 
mansikoita
+suklaata
+ranskanpastilleja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti